29.10.2008

For you to enjoy!

Noen ganger drodler jeg i vei og lager ferdig tegninger, men de ender ikke som stempler med en gang...kansje aldri ;) Gnom kan passe fint på julekortene, det kan jo det falne fuglehuset gjøre også forsåvidt ;)

Så da tenkte jeg kansje at noen av dere hadde bruk for "Gnom". Bruk enten sorthvitt bildene eller de ferdige fargelagt om du vil.

Høyreklikk og lagre som....til egen PC og print ut i ønsket størrelse.

---------------------------

Sometimes I make drawings that never ends up as stamps at once, maybe never. Here you have "Gnom" will look great on a chistmas or a wintercard. So does the fallen birdhouse as well.

I thougt that maybe some of you wold enjoy coloring Gnom. Or just use the colored versions if you like ;)

Rightclick and save as......to your own computer and print out in whatever size you like.

"Gnom helps the less fortunat"

"Gnom hjelper til"

"Gnom"

Enjoy!

Lisbet

Plate 210: De to siste platene er kommet fra USA og sendes ut i disse dager. Her har jeg dessverre feilberegnet noe på antallet så vi har ikke så mange hele plater igjen av Rakle Vinter. Men ikke fortvil jeg har bestilt en ny forsendelse som skal komme i god tid før jul ;)

Treklosser: Etter endel forespørsler om montering av stempler har jeg også fått inn treklosser i to størrelser. Bredde 2,5 cm og bredde 5,7cm. Maks lengde 45cm. Disse legges i nettbutikken i løpet av uka og prises pr cm. Her vil det være mulig å bestille bredder helt opp til 15,2cm for senere levering. Følg med i fanen for stempeltilbehør.

Personlige stempler: Her har jeg hatt noe forsinkelser, men nå skal det være noenlunde på rett vei igjen;)

Lisbet

21.10.2008

Check out Nicoles BoxyBag

Hopp over til DT bloggen og sjekk ut den flotte BoxyBagen Nicole har laget. Er ikke den bare superstilig. Perfekt for en liten overraskelse.
Post i dette innlegget og vis frem din egen BoxyBag. Jeg trekker en vinner som vil få tilsent det samme snømann stemplet som Nicole har brukt. Du har til den 15. November for å kunne delta i trekningen.
Veiledning til BoxyBagen finner du her.
-----------------------------
Hop on over to our DT Blog to check it out. Isnt this just great! Perfect for a little treat.
Post a comment and show me your BoxyBag. I will random pick one winner to receive the same snowmanstamp Nicole have used ;) You have untill November 15. to complete in order to be in the drawing.
You can get the directions here.

Have fun!!

Lisbet

20.10.2008

Spydebergmessen

Så er det bare en snau uke til det er messe igjen. Scrapmagasinet er på plass i Spydeberg førstkommende helg, 25 og 26 Oktober. Som de fleste vet holder vi på med stempler og stempler og atter stempler........men vi har nok med nogo attåt også.
Restebord med knallpriser på endel saker til generell hobbybruk.

På standen finner du meg, Lisbet og datteren min June ;)

Her kan du lese litt om messen ;)
Og om du ikke finner frem kan disse beskrivelsene hjelpe deg på vei ;)
Velkommen Velkommen.


Lisbet

16.10.2008

Gode nyheter / Great news

Jeg har nettopp fått en mail fra stempelprodusenten min om at 210 Rakle Vinter og 215 DD Vinter er klare for forsendelse i morgen. Forhåpentligvis bruker ikke tollen så lang tid denne gangen ;)
Om du vil spare 10% på disse stemplene stikker du innom butikken og sjekker ut Preorders.
-------------------------------------

I just got a mail from my manufacturer that 210 Rakle Vinter and 215 DD Vinter will ship tomorrow. Hopefully the norwegian custom will process our packages fast this time ;)

If you want to save 10% on these two sheets, just stop by the store and check out the Preorders.


Lisbet

09.10.2008

God morgen

Så er det et par nyheter som " as we speak" er hos produsenten. Den mestselgende platen vår 7B har fått fler "søstre" og fler språk. Nå kan du om ikke så lenge få kjøpt 217 Circle-it med svensk text. Litt mer snirkler på denne, laget i samarbeid med Paperinauha i Finland etter kundeønsker om en svensk plate. Du kan selvfølgelig også kunne kjøpe den i Scrapmagasinets butikk etterhvert. Ventet inn i midten av November.

Til baksiden av kortene er det kommet to nye personlige stempler, med blomster denne gangen. De du ser under måler ferdig 4x4cm men kan produserer både mindre og større, alt etter ønske. Du kan selvfølgelig få akkurat den teksten du ønsker, så de personlige stemplene blir like fine til adressestempel som til signaturstempel. Alle personlige stempler kan lages på alle språk, og husk at personlige stempler også kan lages av foto. En ide med julebildene til julekortene kansje?

Det er også en plate under produksjon som Scrapparguri står for. En superflott fotoplate med matchende klokker. Ventet inn i midten av November.


Lyst å lage egne stempler? Kontakt meg, kansje jeg kan hjelpe.

Lisbet

02.10.2008

New stamps in the shop

Nye stempler i fanen for Preorderoffers! produsenten har akkurat fortalt meg at de mest sannsynlig var klare for utsendelse om 3-4 uker ;) Selges som hele plater eller enkle stempler, kun gummien.

Jeg jobber også med en "Hvordan gjør jeg?" for de som trenger en innføring i bruk av umonterte stempler.
--------------------------------
Check out the new Preorderoffers! My manufacturer told me they probably would be ready to ship in 3-4 weeks ;) Sold as whole sheets or single stamps, rubber only.


Enjoy ;)

Lisbet