24.11.2007

Oi som tiden går. Jeg har pakket og sendt ut Rakler fra RakleCollection1 i hauger. Både innenlands og utenlands. Takk til hver og en av dere som gjør det mulig å holde på med dette. Jeg har fått udelte positive tilbakemeldinger på innpakningen, de kommer enkeltpakket på cling i pose med et clingcard. Lag et hull i hvert clingcard for å henge de sammen med en leafring.
----------------
I`ve been packing RakleCollection1 the whole week. Postoffice got my visit with the rest of the packages today. Both for Norway and outside. Thank you to all for making it possible for med to make stamps. Each stamp in a singlepack with cling and a clingcard. Make a hole in each clingcard and hold them togeter with a leafring.


Betalingsinfo for RakleCollection2 er også sendt ut til alle. Og mange har allerede betalt. Oppdatering på den fronten er at de mest sannsynlig skulle være klare for hjemturen i slutten av denne mnd. Og videre til dere etter det.
-------------
I`ve been sending out invoices for Collection2 this weekend. I was told RakleCollection 2 was to be shippet to Norway in the end of this month....well we`ll just have to wait end see.


Jeg holder også på med RakleCollection3 **wohooo* Her ser dere en smakebit som ikke er rentegnet helt enda.
------------------
RakleCollection3 are under construction. Here is a sneekpeek of whats comming as soon as they are done.
PS husk å ta en titt innom DT bloggen.
------------
PS Remember to visit the DTblog

2 kommentarer:

Carmen sa...

Great news Lisbet! Mine arrived today and I love the packaging! (and the stamps ofcourse!)Thanks for shipping!

Aashild sa...

Det er SÅ moro at dette går så bra, Lisbet! Dette fortjener du virkelig - og jeg heier på deg :)

Klem