22.09.2008

God morgen

Som tiden går!!!
Nå finner du Nisseplaten i butikken. Både som hel plate og enkle stempler. Den ligger i preordrekategorien. Den er ventet inn sammen med de andre vinterplatene allerede denne uken, så skynd deg inn for å plukke med deg tilbudet på den ;)

Jeg har i helga laget en kategori for pregetenger. Disse tengene leveres komplett med personlig pregestempel. Flott til monogram for bryllup, konfirmasjon, firmalogo eller personlige håndlaget av. Kommer i to utførelser, Standar og Kraft.

Fler enkle UM stempler er også lagt inn i butikken. Du finner de alle her om du velger fanen for "Nye produkter" Har også lagt inn EZ i 1/4 bit. Vet jo at mange egentlig ikke stempler, men alikevel kjøper et stempel eller to. Vel, her er løsningen på EZ problemet om du ikke vil sitte med en hel plate som aldri blir brukt ;)

Gode nyheter til alle fohandlere. Jeg holder også med på å sette opp en flott ny butikk bare til dere. Her vil det gi rom mer fleksible løsninger. Følg med følg med!

Husk å stoppe innom DT bloggen, damene der gjør en fantastisk god jobb. DT holder to Challenges hver mnd. Readers Challenge og en DT Challenge, kast deg med på en av de eller begge om du vil!
Lisbet

Ingen kommentarer: