09.10.2008

God morgen

Så er det et par nyheter som " as we speak" er hos produsenten. Den mestselgende platen vår 7B har fått fler "søstre" og fler språk. Nå kan du om ikke så lenge få kjøpt 217 Circle-it med svensk text. Litt mer snirkler på denne, laget i samarbeid med Paperinauha i Finland etter kundeønsker om en svensk plate. Du kan selvfølgelig også kunne kjøpe den i Scrapmagasinets butikk etterhvert. Ventet inn i midten av November.

Til baksiden av kortene er det kommet to nye personlige stempler, med blomster denne gangen. De du ser under måler ferdig 4x4cm men kan produserer både mindre og større, alt etter ønske. Du kan selvfølgelig få akkurat den teksten du ønsker, så de personlige stemplene blir like fine til adressestempel som til signaturstempel. Alle personlige stempler kan lages på alle språk, og husk at personlige stempler også kan lages av foto. En ide med julebildene til julekortene kansje?

Det er også en plate under produksjon som Scrapparguri står for. En superflott fotoplate med matchende klokker. Ventet inn i midten av November.


Lyst å lage egne stempler? Kontakt meg, kansje jeg kan hjelpe.

Lisbet

1 kommentar:

tiina38 sa...

I have something to you in my blog, come to see!

Hugs, Tiina