06.01.2009

Nytt år og nye muligheter

Så er vi godt igang med 2009. Et flott år hittil, men det skal vel egentlig ikke så mye til siden det fortsatt er så ungt. Jeg vil takke dere alle sammen for et fantastisk flott år på "egne bein" Det er gøy å gå på jobb hver dag!!

2009 har også allerede bydd på utfordringer, det er så mye jeg vil og såååååå liten tid ...... iiiiik

Jeg har utvidet horisonten noe, og kan presentere Scrapmagasinets aller første Kina vare, nemmelig vår egen Krilla Rocks som myke PVC charms for liming. Fler er allerede under planlegging ;)

Over er et kort Goggo har laget med Krilla på, hun har brukt både stempel og charm.

Året som kommer vil også få mye nye stempler fra Scrapmagasinet. Kansje ikke så ofte som før, men litt mer jevnt fordelt utover året. Du må nesten bare følge med når jeg poster at nyheter er underveis ;)


Som kjent for mange står Scrapmagasinet sammen med Camilla for Scraporamamessen. Det krever endel planlegging og tar følgelig tid. Vi gjør vårt aller beste for at denne messen skal bli et vellykket arrangement. Ta en kikk innom Scraporamabloggen for oppdatering over deltagende butikker. Billetter til Stortreffet kan kjøpes hos Scrapmagasinet.

Litt nytt har kommet i butikken også. Følg med i kategorien for Charms, Findings og Poppits

Jeg ser frem i mot ett nytt år videre og forhåpentligvis mange etter dette.
Tusen takk til dere alle!
------------------------------------------------------------------------------
**I am sorry that my blogupdate only came out in norwegian tonight, I will try to get it translated in to english tomorrow**
------------------------------------------------------------------------------
-Lisbet-

Ingen kommentarer: