14.09.2008

Long time no see

Jupp, det var en stund siden. Men jeg er her. Har jobbet med den nye butikken. Bare ta en kikk. Er ikke den blitt flott? Det er brukt en pakke heter Cherry Red, og så har jeg lagt in Image Handler som tar seg av PopUp bildene. PopUp en er litt i utakt enda, men jeg jobber med den i kulissene. Alt annet funker akkurat som det skal ;) Det er også lagt inn en oversetter på fremsiden slik at utenlandske kunder kan oversette som de vil, selv om den oversetter litt rart av og til.


Litt design har jeg drevet med også. Her ser du Maxit, Krilla og Rakle som kommer til jul. Og det blir et par nye plater med vinter og julemotiver, da kommer bland annet denne bjellenissen ;) + noen superflotte motiver fra DonnaDesign. Gled dere!
---------------------------------
Yes, I am here. I have been working on our new fresh looking shop. We now have a mouseover for you to easily see a larger image. Go check it out. I have also added a Google "translate the shop" button. Its for all my foreign customers that have a hard time reading norwegain. I know I was to translate the shop. ....but there is just not enough time;)
I have been doing some designing also. Here you can see Maxit, Rakle and Krilla that are comming later this fall. And I have been working on more winter and christmasmotives, here you have one of them. A bell santa ;) + A new sheet full beautiful DonnaDesign motives!


Lisbet

2 kommentarer:

Nicole sa...

love it, love it!
and the site looks great - thanks for the translate button!

Heather Huggins sa...

Super!! The shop is looks awesome. The translate button will be great. Love the new Rakle, Krilla & Maxit!!!