18.05.2009

May

Så er salget over for denne gang. Takk til alle som stoppet innom butikken for å sikre seg noen stempler i Rakle serien.
Nyheter som kommer i slutten av mai eller så er Flashstempler.
En helt ny flaststempelmaskin er innkjøpt og jeg regner med at den er på plass i slutten av Mai. Stempler på et blink! Så her er det mulig med enda raskere levering enn før. Flashstemplene leveres med ferdig farget stempel på håndtak. Passer perfekt til personlige stempler og kontorstempler som ikke trenger fargeskift. Følg med i butikken for nyhetene som kommer. Jeg holder på å samle bilder av alle de nye håndtakene og håper å kunne begynne å legge inn så smått om ikke så lenge.

Ikke glem DTchallengen vår, du kan finne den her. Meld deg som "Follower" i DTbloggen vår så du ikke misser sjangsen til å vinne stempler i utfordringene våre.

--------------------------------------

The sale is over for now. Thanks to everyone that stopped by our shop!
Scrapmagasinet just bought a brand new flashstampmaker. The machine will ship from the manufacturer in a short week, and hopefully be up and running by the end of May. Stamps in a flash! Preinked and ready to use. Perfect for personal stamps and office stamps. I am hoping to get the time to start putting the new products in the shop soon. Just keep an eye out for news in the shop.

Dont forget our DTcallenge. You can read a little more about it here. Become a follower to our DTblog so you dont miss out on our challenges. Free stamps to win!


Have a great day all!
-Lisbet-

Ingen kommentarer: