21.06.2008

Ready for some more blogcandy?


Denne uken har vært kjempetravel, jeg prøver å nøste alle mine løse ender på jobben før jeg forlater den. Hater nemmelig å ta igjen dritten fra andre selv. Mye lettere denne veien ;) Bare en uke igjen. Så starter jeg å flytte esker og hyller til min nye lokasjon. Det er en hel masse å flytte, så ønsk meg lykke til ;)

Ok, tilbake til Blog Candy.
Jeg vil gjerne vite hvor ofte du faktisk tar frem stemplene dine og bruker dem.

Lag en link til min blogg for at alle skal se vi har Blog Candy på gang. Premien kan komme til nytte i forbindelse med den nye DT bloggen. Jeg vet Nicole og Heather har en hel del moro planlagt der ;)

Premien denne gangen er en av de helt nye stemplene, Sau 1,2 og 3.

De passer perfekt sammen med "Fareskilt" og "Gjerde"

Du kan svare frem til imorgen Søndag kl 18.00
-------------------------------------------------------------

This week has been really bussy. I am trying to round up all loose ends at my job befor I leave it. Only one week to go ;) Then I will start moving my shelves and storageboxes to a new location that from mid July will be my new workplace.
Wish me luck, I have a hole lot to move..hihi


Ok, back to blogcandy.
I just want to know how often you pull out you stamps and actually use them.

Please link bak to my blog for all to see we have a Blog Candy going on. This price may come in handy, now that we have opened up our new DT blog. Soon it will be some action in there.

The price for todays Blog Candy just came in today ;) The three sheeps.

They go perfect with "Fareskilt" and "Gjerde"

You can leave a comment until tomorrow Sunday at 18.00 norwegian time.

Lisbet

10 kommentarer:

Ruth sa...

Så ofte som mulig! :)

Er så heldig å ha eget stempelrom, så alt ligger klart. Det er bare å sette seg ned. Prøver å få stemplet litt hver kveld. :)

Liten scrapper sa...

Så ofte jeg kan:)
Bruker de hvertfall annenhver dag hvis det ikke skjer noe veldig spesielt;) Men i ferien vil jeg bruke de hver dag:D

Hilsen Liten scrapper

Krissie sa...

Ønsket om å lage kort ligger og lurer i bakhodet hele tiden, men med en liten tass på 3 måneder + ei jente på 21 måneder, så begrenser det seg litt.

Siden jeg ikke får laget så ofte JEG vil, så er gleden dermed større de gangene jeg får satt meg ned og laget kort, fått stempelsverte på fingrene, og bordet flyter av papir og dill. :D

Tindaloo sa...

Tipper kansje 2-3 ganger i uken, ikke så ofte som jeg ønsker, for jeg har masse stempler som skriker etter å bli brukt :) Men jeg elsker å lage kort og male stempeltrykk med distress-putene mine :)

Filharmonica sa...

Jeg stempler nesten hver dag. Har et stort, deilig hobbyrom hvor alt ligger til rette for å sette seg ned å lage kort. Stempeltrykkene mine maler jeg helst med Distress Ink.

Anonym sa...

Det varierer veldig hvor mye jeg stempler. Sjelden om sommeren men ca et par ganger i uken på vinteren, høst og vår.

Anonym sa...

Og jeg (anonym) er Agro fra Rubberstampsforumet.

Aud sa...

Det blir kanskje en gang i uken - hvis jeg er heldig! ;o)

Om jeg hadde hatt 'full råderett' over meg selv og min tid, hadde jeg knapt forlatt hobbysakene, tror jeg... Slik det er nå, har jeg alt for lite tid til å stemple og lage kort, håper det vil endre seg en gang i fremtiden. ;o)

Legojenta sa...

Jeg har akkurat begitt meg ut på eventyret med stempling, så akkurat nå er det veldig spennende. Men jeg har ikke så mange stempler eller stempelputer, så føler ikke alltid for å stemple med de jeg har. Jeg ønsker meg masse nye stempler, slik at jeg kan bli mer inspirert i fremtiden til å stemple =)

Anonym sa...

hvorfor ikke:)